Loading...

Home > Please Help > Please Help Me. GeForce 2 MX 400 Problem.

Please Help Me. GeForce 2 MX 400 Problem.

inquiring minds want to know..... 0Votes Share Flag Collapse - i tried both by zack247 · 7 years ago In reply to Got a thumb but the ques ... im not sure why.here is the setup i used:http://www.filefront.com/7123005/81.98_forceware_winxp2k_english_whql.exe 0Votes Share Flag Collapse - Instead of using that download by OH Smeg · 7 years ago In reply to ok... http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif 11-29-2001, 02:22 PMhey, that dva thing worked!!! Any comment for this error message or how to fix the issue of limited resolution? Source

i am unsure as to the spec of the card i already have and would greatly appreciate any help with solving the problem. but when i installed the drivers for it, i just get a blank screen, and the monitor receives and loses a signal. I would like to have resolution of 1280*1024 if possible or minimum of 1024*768. Try it. https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1185600

If you're new to the TechRepublic Forums, please read our TechRepublic Forums FAQ. I geforce 2 mx400 has opengl hardware acceleration though. I have a computer with nvidia mx 440 (running on an Athlon XP 2500+) and never had any problems with it...

If you got this in a box of "stuff" and the fan didn't work, then it's probable that the GPU overheated and well that's the end of that. It's not a hardware problem, it is Ubuntu's problem. Touch the exposed metal area of the case before touching any compnents or use a grounding strap.Shutdown your systemIf there is a jumper present on the card, then move the Jumper by zack247 · 7 years ago In reply to What drivers are you usin ...

All I can guess is that something is interfering with OpenGL. I have tried unsucessfully for about 2 months to have opengl hardware acceleration, but it never works. I know I haven't described the problem particularly well, but given that I am not getting any errors, I don't really know what information I can give you. https://forums.geforce.com/default/topic/383939/1680x1050-on-nvidia-geforce2-mx-mx-400-33-please-help-me-33-i-39-ve-tried-everything-33-/ ET3D11-12-2001, 12:08 PMconrad, that's a completely different problem.

is there something wrong with my computer or is it simpy that my graphics card isnt good enough to handle the type of games i want it to. Terms of Use Privacy Policy Licensing Advertise International Editions: US / UK India Request unsuccessful. DistroUbuntu 12.04 Precise Pangolin Re: Nvidia Geforce2 MX400 problems - PLEASE HELP!! Have tried multiple ways to get this graphics card working on my 8.10 install, and cannot for the life of me figure out why it won't....

I set all the option to default in OpenGl config but it doesnt't work. hope this could help... 11-12-2001, 11:35 AMQuite simply, opengl does not work in hardware accelerated mode. appvnstore02 // August 25, 2016 10:06am PST Related Forums Software · 43,606 discussions Open Source · 250 discussions Web Development · 11,550 discussions Browser · 1,206 discussions Mobile Apps · 50 I tried to install new drivers, glsetup, reinstall all drivers properly it's the same.

To Get More Info and Daily Reward. http://swiftinv.com/please-help/please-help-with-net-problem.html Finneas11-26-2001, 05:46 AMI'm to having some of the same problems. It lets me control the mouse for a few seconds and then locks up completely. I need some help with finding the original bios of this vga card.

I wrote some programs in opengl, and those run, but with a horrendous framerate. (5-10 fps) whereas my friend can run it with around 150 fps. Quake 3 won't run, (opengl mode not supported) Serious Sam won't run, (opengl mode not supported) Half-Life won't run in opengl, (opengl mode not supported) in any resoolution. The tv function still doesn't work ... have a peek here by OH Smeg · 7 years ago In reply to nvidia geforce2 mx/mx 400 ...

If u have edited xorg.conf, you could reconfigure it to the defaults with sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg This command will reconfigure the xserver to its defaults (nv driver etc0. I seem to be having a similar problem . Let me explain.

Hi All, Am at the end of my tether with this so lets see if anyone can help me.

First, did Live Update 2 recognize your video card as MS-8852? Also with the direct x problem i dont think it is a simple case of installing it as evertime i install it it fails to initialise when running any games. I've got a Geforce2 64mb/400 mx PCI card And when I try to use OpenGL with Baldur's gate 2 Nothing happens. I have no idea why it doens't.

except it sort of does!!!! Next try to install the restricted drivers Could be a hardware problem too. You may also... Check This Out Main Sections Technology News Reviews Features Product Finder Downloads Drivers Community TechSpot Forums Today's Posts Ask a Question News & Comments Useful Resources Best of the Best Must Reads Trending Now

Logged Glenn GENERAL Offline Posts: 6505 Former Moderator « Reply #3 on: 25-February-03, 03:36:01 » The following error or errors occurred while this message: Best Answer Make sure you are properly Logged msi P55-GD65i7-860 LynnfieldG.SKILL Ripjaws Series 8GB (4x2) DDR3 1600 (PC3 12800)Zalman CNPS9900A LED CPU CoolerDiamond Radeon HD 3870 512MB GDDR4 Ruby EditionAcer X203w 20" LCDSamsung LN-T3253H 32" LCD HDTVKingston 128GB Similar Topics PLEASE READ Video-118PCI Nvidia geforce 2 mx 400 Dec 27, 2003 nvidia geforce2 mx/mx 400 graphics problem Jul 11, 2005 nvidia geforce MX 4000 problem Aug 25, 2005 Geforce No, create an account now.

The following is my xorg.cnf content: Section "Screen" Identifier "Default Screen" DefaultDepth 24 Option "AddARGBGLXVisuals" "True" EndSection Section "Module" Load "glx" EndSection Section "Device" Identifier "Default Device" Driver "nvidia" Option "NoLogo" Undefined Device "(null)" referenced by Screen "Default Screen". Privacy Policy | Cookies | Ad Choice | Terms of Use | Mobile User Agreement A ZDNet site | Visit other CBS Interactive sites: Select SiteCBS CaresCBS FilmsCBS RadioCBS.comCBS InteractiveCBSNews.comCBSSports.comChowhoundClickerCNETCollege NetworkGameSpotLast.fmMaxPrepsMetacritic.comMoneywatchmySimonRadio.comSearch.comShopper.comShowtimeTech it has 11 blades, and it looked a lot like this one: http://www.pc-kabelwelt.de/shop/bilder/produkte/gross/74_1.jpg i hope i can get this working.(with your help of course) 0Votes Share Flag Collapse - well had